+32 (0)2 218 39 20

Onze partners

Language Studies International Brussel

LSI Brussel duizenden leerlingen uit alle continenten. Ze laat de jongeren toe hun kennis te vervolmaken via  cursussen aangepast aan elke etappe van hun academisch en beroepsleven ! 

Action Sport

Action Sport, de sportieve partner van Kiddy sinds meer dan twintig jaar, stelt gevarieerde sportieve initiaties voor die onze taalstages compleet maken. Ze zijn aanwezig bij Kiddy op de site van Sint-Lambrechts-Woluwe. 

Royal Primerose C.B. – Laken

Naast het Atomium, in een oase van groen, biedt de Royal Primerose tennisclub u een tennisstage, show club, multisport of culturele ontdekkingsstages aan. Kinderen hebben het hier volledig naar hun zin.

Flipper (De Panne)

Samen met Intaco, organiseren we taalkampen aan de Belgische kust, met een ideale infrastructuur voor het organiseren van taal- en sportvakanties : polyvalente lokalen voor sport en ontspanning, sportterreinen, praktisch ingerichte klaslokalen. De didactische aanpak richt zich vooral op praktische situaties, maar grammatica, spelling en begrijpend lezen worden ook niet vergeten. Sport- en kunstmonitoren, altijd ter beschikking van de deelnemers, coördineren de randactiviteiten die aan de leeftijden aangepast zijn : 7-9 jaar, 10-12 jaar en 13-18 jaar.