Partners

Language Studies International Brussel

LSI Brussel duizenden leerlingen uit alle continenten. Ze laat de jongeren toe hun kennis te vervolmaken via  cursussen aangepast aan elke etappe van hun academisch en beroepsleven ! 

Action Sport

Action Sport, de sportieve partner van Kiddy sinds meer dan twintig jaar, stelt gevarieerde sportieve initiaties voor die onze taalstages compleet maken. Ze zijn aanwezig bij Kiddy op de site van Sint-Lambrechts-Woluwe. 

Royal Primerose C.B. – Laken

Naast het Atomium, in een oase van groen, biedt de Royal Primerose tennisclub u een tennisstage, show club, multisport of culturele ontdekkingsstages aan. Kinderen hebben het hier volledig naar hun zin.

Centrum Horizon Nature (Stoumont)

Het centrum “Horizon Nature” verwelkomt onze residentiële taalstage tijdens de zomervakanties.
Het centrum bevindt zich in de vallei van de Amblève, in het hart van de bossen van Stoumont. De pluspunten: een immens grote afgesloten tuin met speelterreinen voor voetbal, basketbal en volleybal, multifunctionele klaslokalen; volpension in kamers van 4 personen, jongens en meisjes apart

Flipper (De Panne)

Samen met Intaco, organiseren we taalkampen aan de Belgische kust, met een ideale infrastructuur voor het organiseren van taal- en sportvakanties : polyvalente lokalen voor sport en ontspanning, sportterreinen, praktisch ingerichte klaslokalen. De didactische aanpak richt zich vooral op praktische situaties, maar grammatica, spelling en begrijpend lezen worden ook niet vergeten. Sport- en kunstmonitoren, altijd ter beschikking van de deelnemers, coördineren de randactiviteiten die aan de leeftijden aangepast zijn : 7-9 jaar, 10-112 jaar en 13-18 jaar.

Outsider Coast (Nieuwpoort)

Op het eilandje aan de splitsing van het kanaal Plassendale-Nieuwpoort staat "The Outsider Coast". Hier kan een sportieve week vol originele en spannende activiteiten beleefd worden in het gezelschap van Nederlandstalige kinderen (zonder taalcursus). Uw kinderen, geëncadreerd door ervaren monitors, kunnen er zeilsurfen, surfen en zeesporten beoefenen. Van klimmen tot nautische sporten en strandspelen,  het programma « Expedition Coast » : avontuur aan het zeestrand (trekking en camping).

+