+32 (0)2 218 39 20

Privégroepen

Naschoolse lessen | Privegroepen

De leerkrachten van Kiddy & Junior Classes geven les op locatie om uw kind gemakkelijker te laten van ons kwaliteitsvol talenonderwijs.

De nadruk wordt in de eerste plaats steeds gelegd op de mondelinge taalvaardigheid. De kinderen leren om zich stap voor stap uit te drukken in de vreemde taal. Daarbij worden vertalingen van en naar de moedertaal vermeden om de kinderen eveneens te leren ‘denken’ in de taal die ze leren.

Daarnaast besteden we ook veel zorg aan het ludieke aspect van het talenonderwijs. De methodes die gehanteerd worden zijn aangepast aan de leeftijd en het beheersingsniveau van de kinderen. Creativiteit en originaliteit staan tijdens de verschillende activerende werkvormen die in de lessen gebruikt worden: rollenspelen, muziek, beeldmateriaal enz.

Naschoolse lessen

Wenst U dat Uw kind geniet van onze methode zonder U te moeten verplaatsen? Opteer voor naschoolse lessen die wij voor Uw kind organiseren in onze school, in een cultureel centrum, in een bibliotheek of in een gemeenschapscentrum vlak bij U!

Privégroepen

Ga voor een privégroep.
     Kies de taal.
     Stel zelf een groep samen met enkele kinderen.
     Vind een lokaal (huis, school, parochiezaal) met toegang tot een tuin of een park in de nabijheid.

Kiddy & Junior classes zorgt voor een leerkracht met het nodige onderwijsmateriaal. Onze school/vereniging neemt ook eventuele extra kosten voor haar rekening (museumticket bv.)

Uw voordelen
Goedkoper: vanaf 5 kinderen voor de stages en vanaf 4 kinderen voor de lessen. Dit zal u goedkoper uitkomen dan dat u uw kindern afzonderlijk in te schrijven.
Minder vermoeiend voor zowel de kinderen al de ouders.
Geen verplaatsingen.
Een programma op maat: mondelinge communicatie, mondeling + schrijftelijk, schoolondersteuning en remediëring of taal + sport of kunst
Alle talen: de 6 talen die Kiddy & Junior Classes normaal aanbiedt worden maar ook Japans, Turks, Pools en Portugees...

Maximum 8 kinderen per groep.

STAGE: 1500 € / 30 u. (6 u. x 5 dagen) plus verplaatsingskosten van de leerkracht.
LES : 90 €/uur plus verplaatsingskosten van de leerkracht (nooit minder dan 1,5 u)