De centra - internaten

De centra - internaten

Stoumont (6-16 jaar) (Zomer)

Centre Horizon Nature
Route de l'Amblève 88 * 4987 Stoumont (internaat / externaat)

Internationaal kamp
Het centrum “Horizon Nature” bevindt zich in de vallei van de Amblève, in het hart van de bossen van Stoumont. De pluspunten: een immens grote afgesloten tuin met speelterreinen voor voetbal, basketbal en volleybal, multifunctionele klaslokalen; volpension in kamers van 4 personen, jongens en meisjes apart.

De Panne (7-18 jaar)

Vakantiecentrum Flipper
Sint-Elisabethlaan 16 * 8660 De Panne

Talen aan de Belgische kust: een vakantiecentrum aan de Belgische kust met een ideale infrastructuur voor het organiseren van taal-en sportvakanties : polyvalente lokalen voor sport en ontspanning, sportterreinen en praktisch ingerichte klaslokalen. De didactische aanpak richt zich vooral op praktische situaties maar grammatica, spelling en begrijpend lezen worden ook niet vergeten. Sport- en kunstmonitoren, altijd ter beschikking van de deelnemers, coördineren de randactiviteiten die aan de leeftijd aangepast zijn: 7-10 jaar, 10-12 jaar, 13-18 jaar.

The Outsider Coast

Brugsevaart 50 * 8620 Nieuwpoort
Centrum (internaat) : The Outsider Coast beschikt over unieke en erkende jeugdverblijfcentra in Nieuwpoort. Op het eilandje aan de splitsing van het kanaal Plassendale-Nieuwpoort staat, naast de 2 boten, ook een spiksplinternieuw toegankelijk gebouw van The Outsider-Coast, 't Kraaienest.
Verblijf op één van onze twee omgebouwde vrachtschepen of in 't Kraaienest. Daarenboven zijn er naast een gezellige ruimte voor maaltijden ruime sanitaire voorzieningen. Een ruim terras, extra zalen en recreatieterreintjes rondom dit jeugdverblijf maken het geheel compleet.

Antwerpen (15+ jaar)

Cosmolingua Centrum
Spillemansstraat, 1 * 2140 Antwerpen

Onze hartelijke Antwerpse school is ideaal voor jongeren op zoek naar een taalbad in het Nederlands. Op het programma: lessen Nederlands, culturele en sportieve activiteiten met een Nederlandstalige animator en verblijf in een gastgezin dat volgens strenge criteria werd geselecteerd en steeds klaarstaat.

+