Chinees

BEJING
(15-18 jaar)

Chinees leren in de politieke en culturele hoofdstad van China. De keizerlijke stad ontsluiert voor u haar fascinerende historische sites, de moderniteit van een megapolis en de smaken van de immense Chinese culinaire traditie.

SHANGHAI

Chinees leren in het "Parijs van het Oosten", de dynamische en internationale metropool die een hedendaagse ultra chique levensstijl en duizenden jaren van tradities en Chinese cultuur biedt.  Leer of vervolmaak de taal en de Chinese cultuur in moderne scholen gelegen in het stadscentrum in het bereik van het openbaar vervoer.

20 lessen Chinees per week. Ontdek intussen ook  de Chinese cultuur tijdens uw verblijf bij een gastgezin en tijdens uw deelname aan workshops en excursies. Bijvoorbeeld: cursussen Chinese kalligrafie, Chinese keuken, seances vechtsporten in het park, een bezoek aan de Verboden Stad en aan de Grote Muur (de school in Peking [Beijing]) een bezoek aan het Museum voor Wetenschappen en Technologie en aan de Qibao Water Town (de school in Shanghai).
Verblijf in een gastgezin, volpension. transfers luchthaven inbegrepen (Pekin)

DATA
van 26/06/2017 tot 13/08/2017

Begindata voor beginnelingen: 26/06, 10/07, 24/07 et 7/08/2017
Begindata voor niet beginners: elke maandag.

PRIJS
1516 $ CHIN/week


Opeenvolgende stages
De wisselkoersen zijn erg veranderlijk, daarom noteren wij de prijzen in de plaatselijke valuta

Ik wil graag meer info en de brochure

+