Frans

ANTIBES CANNES NICE
(13-17 jaar)  (8-12 jaar)

Frans leren in het hart van de Azurenkust. 20 Franse lessen per week gekoppeld aan een programma met uitstappen en diverse activiteiten: sport tornooien, waterpretparken, barbecue avonden, pannekoeken party, spektakels, karaoke, zeilen, waterparken, bezoek van Monaco, Nice… Activiteiten zoals waterskiën, paardrijden, canyoning en paragliding zijn supplementen.  Verblijf: op campus in dubbele kamers, kamers per vier of in een gastgezin.  Reis niet inbegrepen / transfers inbegrepen.

Het programma in Antibes voor 13-17-jarigen is beschikbaar in de lente. 


Opeenvolgende stages
Ik wil graag meer informatie en de brochure
 

MONTPELLIER - LSF
(11-16 jaar)

Montpellier is dé top-bestemming van taalcursussen in Frankrijk geworden, dankzij de dynamiek van de stad en zijn veelzijdige omgeving !   Uw kind zal meerdere aspecten kunnen waarderen: de diversiteit aan  nationaliteiten (28 verschillende nationaliteiten in 2017), -de kwaliteit van het onderwijs (20 lessen van 45 min. per week ) – met een grote waaier aan pedagogische middelen aangeboden door onze leerkrachten, het complete aktiviteiten-programma dat door ons team voorgesteld en begeleid wordt (excursies van een hele en halve dag inbegrepen, strand, sport..)
Ons Junior-centrum en de huisvesting van de studenten bevindt zich in nieuwe of gerestaureerde gebouwen in het (historische) stadscentrum van Montpellier.  Het Junior-programma van LSF met begeleiding en supervisie 7/7dagen en 24/24 uur per dag bestaat al meer dan 21 jaar…   Kom de LSF-ervaring met ons opdoen deze zomer in Montpellier - de zonnigste stad in Frankrijk!
 

PARIJS

(13-17 jaar)

Zie hier dé gelegenheid om het Frans aan te leren in de meest bezochte stad ter wereld ! Om de trappen van de Eiffeltoren te beklimmen, met eigen ogen de meesterwerken in het Louvre te bewonderen en te genieten van het bruisende leven in de Franse hoofdstad. De residentie die de jonge studenten ontvangt is gelegen ten zuiden van Parijs, in de nabijheid van alle toeristische sites. 20 lessen Frans per week en een gevarieerd programma aan activiteiten, uitstapjes en avondanimaties. Verblijf volpension in een residentie.
Reis niet inbegrepen / transfers niet inbegrepen

Cumuleerbare weken
Ik wil graag meer informatie en de brochure

 

SAINT LAURENT - Pyrénées  

(12-14 jaar) (15-17 jaars)

Tussen de zee en de bergen, in het hart van de Oostelijke Pyreneeën, ligt Saint Laurent de Cerdans. Deze talenschool onthaalt uw kinderen voor onvergetelijke vakanties in Frankrijk. Gemengd onder andere Franstalige kinderen die er een stage Engels komen volgen, zullen uw kinderen gestimuleerd worden om Frans te spreken, zelfs buiten het kader van hun cursus.  De residentie beschikt over een zwembad op het domein en over talrijke open ruimtes buiten.  21 Uren cursus Frans en elke week een rijk programma aan activiteiten, excursies en georganiseerde avonden. Verblijf volpension in het centrum Le Noell, met slaap- en badkamers voor 4 of 6 personen.  Basiscomfort maar hartelijk. De chef schotelt lekkere en verse streekproducten voor.  Toezicht 24u/24.
Reis en transfers niet inbegrepen.  Begeleide reis beschikbaar met de HST/TGV vanuit Parijs Noordstation.

Multi-activiteiten formule: 21 uren lessen Frans + activiteiten + 3 uitstapjes (volle dagen inbegrepen een nacht aan de Middellandse Zeekust).
Trektocht te paard formule: 21 uren Franse lessen + trektocht te paard door het bos in de Franse en Spaanse bergen. 4-Daagse trektocht en 3 nachten in een tipi of een berghut
.

Begeleide reis: 200€ heen/terug en 110€/ traject.  Biljet voor de TGV + begeleider + minibus (middagmaal niet inbegrepen). Afspraak met de animator van onze partnerschool in Parijs Noordstation, dan met de metro samen met de groep naar het station van Lyon om de TGV te nemen naar Perpignan. Perpignan naar het taalkamp met een minibus. 

KORTINGEN:

- 50 € broers en zussen
- 50 € per verblijf per persoon voor de opeenvolgende weken, volpension aangeboden tussen de 2 verblijven met een continue aanwezigheid van animatoren.

 

Cumuleerbare weken
Ik wil graag meer informatie en de brochure

+